Stonetech

Pedrini Spa'nın Son Yıllarda Uluslar Arası Taş Dünyasına Takdimidir:

Pedrini Spa uzun yıllar granit bloklarından levha kesimini domine eden telli katrakları bu sefer mermer kesimi için de her zamanki gibi öncülük yaparak geliştirmiş [...]

DEVAM

Bırakın ölçüyü Proliner alsın!

Hollandalı yazılım şirketi Prodim tarafından üretilen Proliner taşınabilir 2D ve 3D koordinat ölçüm makinaları ve sistemleri ile alınan ölçüler hatalı ölçü almayı önlüyor...

DEVAM

Dördüncü Sanayi Devriminin Neresindeyiz?

Bu yazımızda dördüncü sanayi devrimi konusunda bazı bilgileri derledik. Türkiye hem makine ithalatçısı hem de makine üreticisi. İthal edilen makinelerin çoğu akıllı (bilgisayar kontrollü) makine. Ama bunları kullanmakta sıkıntı yaşıyoruz.

DEVAM

NPM 2200 RS

Mekanik dayanıklılığın, elektronik inovasyonun, kullanım ve bakım kolaylığının mükemmel bir uyumu: NPM 2200 RS

DEVAM

SIMEC'ten mermer fabrikalarına yeni bir yıldız: INFINITY

INFINITY fırınları makine paneli üzerindeki tam dokunmatik ekran aracılığı ve standart ethernet bağlantısıyla üretim hattının izlenmesini sağlayarak uzaktan müdahale imkanı tanıyan tele asistan ile birlikte gelmektedir.

DEVAM

Komatsu’nun hibrit iş makinaları

İş makinaları sektörünün lider markası Temsa İş Makinaları; iş makinaları ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu’nun geliştirdiği, dizel yakıt ve elektrik ile çalışan %100 hibrit ekskavatörü Türkiye’de satışa sunuyor.

DEVAM

Simec'ten yepyeni bir cila makinası: ORBITAL 2200

Diğer cila makinalarından farklı bir sistemle hareket eden Orbital 2200 geleneksel cila makinaları ile kıyaslandığında daha homojen bir cila kalitesi sunuyor.

DEVAM

SIMEC'ten reçineyi jelleştirmek için özel bir makina: UV 2200

SIMEC tarafından geliştirilen UV 2200 makinesi ultraviyole ışınlarla materyalin yüzeyine uygulanan reçinenin jelleştirilmesini sağlamak için kullanılmaktadır.

DEVAM
Önceki ... 6 7 8 Sonraki 

59 İçerik