Şantiye ve Atölyeler için taşınabilir Köprülü Kesme Makinası

Ferrari & Cigarini GIANT modeli Yarı Otomatik ve Otomatik Köprülü Kesme Makinaları ile üretimi bulunduğunuz yerde yapabilirsiniz!

Şantiye ve Atölyeler için taşınabilir Köprülü Kesme Makinası

İtalyan Ferrari & Cigarini firması proje bazlı çalışan atölyeler, küçük ve orta ölçekli fabrikalar için oldukça pratik bir sistem ile Yarı Otomatik ve tam otomatik Köprülü Kesme Makinaları üretti.

Her ikisi de taşınabilir modeller olan Giant serisi makinalar Yarı Otomatik ve tam otomatik Köprülü Kesme Makinaları ile üretimi bulunduğunuz yerde yapabilir, böylece taşıma giderleri ve zaman konusunda oldukça karlı duruma geçebilirsiniz.

İki ayrı modeli bulunan Giant Yarı Otomatik Köprülü Kesme Makinaları pratik kurulum ve kolay kullanımı ile oldukça dikkat çekiyor!..

Giant Yarı Otomatik Köprülü Kesme: X 3500 mm ve Y 1650 mm çalışma alanı ekseninde Yarı Otomatik Köprülü Kesme Makinaları kullanım kolaylığı ve taşınabilirliği nedeniyle özellikle şantiye yanında yapılan operasyonlarda hassas ve hızlı kesim yapma imkanı ve projelerde pratiklik kazanılmasına çok faydalı olur. 0 dereceden 90 dereceye kadar manuel olarak kesme kafası ayarlanabilir. 10 HP 7,5 KW opsiyonlu, 5,5 kw motora sahiptir. Laser güdümlü göstergesi ve kendi içinde su devir daimli köprü kesme makinesidir. Elektronik programı kartla çalışır. Şantiye ve Atölyelerde pratik köprü kesme fonksiyonlu kesim makinesidir. %100 italyan malıdır.

GIANT A Otomatik Köprülü Kesme: X 3500 mm ve Y 1650 mm çalışma alanı ekseninde otomatik/yarı otamatik köprü kesmeler kullanım kolaylığı ve taşınablilirliği nedeniyle özellikle şantiye yanında yapılan operasyonlarda hassas ve hızlı kesim yapma imkanı ve projelerde pratiklik kazanılmasına çok faydalı olur. 0 dan 90 dereceye manuel olarak kafa ayarlanabilir 10 HP 7,5 KW opsiyonlu 5,5 kw motora sahiptir. Saydırma ve çoklu kesim yapar. Laser güdümlü ve kendi içinde su devir daimli köprü kesme makinesidir. PLC enkoder ile çalışır. Çalışma hızı inverter ile ayarlanır.

Ferrari & Cigarini tarafından iki ayrı modeli üretilen Giant Köprülü kesme Makinaları kurulum ve kullanım kolaylığı ile hassas, pratik ve uzun ömürlü makineler olarak mermer atölyeleri için ve daha küçük çaplı fabrikalar için faydalı makinalardır.