HİDROMEK, 27. Marble İzmir Fuarı'nda mermer sektörüyle buluşuyor

HİDROMEK, 27. Marble İzmir Fuarı'nda mermer sektörüyle buluşuyor

Geniş ürün yelpazesiyle mermer sahalarında verimli çalışma imkanı sunan HİDROMEK, 27’nci Marble İzmir Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı'nda sektörle bir araya geliyor. AA 302 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak olan HİDROMEK fuarda, paletli ekskavatör ve lastikli yükleyici ürün gruplarından makinelerini sergileyecek. Firma yaptığı açıklamada: “H4 Serisine ait HMK 390 LC HD, HMK 500 LC HD paletli ekskavatörler ile HMK 640 WL ve HMK 635 WL lastikli yükleyiciler ile bu yıl da fuarda yerimizi alacağız. Sektör ile tekrar bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

H4 serisi ekskavatörler geniş ataşman seçeneğiyle işleri kolaylaştırıyor
Bom, arm, kepçe, üst ve alt şasi olmak üzere tüm konstrüksiyonu ağır hizmet tipi olarak üretilen HİDROMEK H4 Serisi ekskavatörler bu sayede en zorlu iş koşullarında dahi sorunsuz ve sürekli çalışma imkanı sağlıyor. Ağır çalışma şartlarına dayanıklı şasiye sahip olan ekskavatörlerde palet muhafazası boydan boya tam korumalı olmasıyla üstün dayanıklılık sunuyor. Ayrıca, kırıcı hattı dönüş filtresi özellikle mermer sahalarında çalışırken ortaya çıkabilecek tozun ve kirin makineye olan etkisini minimuma indirerek uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Çeşitli uygulamalar için farklı arm ve kova konfigürasyonlarına sahip H4 Serisi paletli ekskavatörler, her türlü saha şartlarında maksimum performans sağlıyor. HİDROMEK ekskavatörler, kırıcı, panter ve riper gibi ataşmanlarla kolay kullanımı sayesinde mermer sahalarında işleri kolaylaştırıyor. Böylelikle, kesilen büyük mermer bloğun ayrılması ve devrilmesi, mermer kütlenin daha küçük parçalara bölünmesi işleri kolaylıkla gerçekleşiyor. H4 Serisinde bulunan 4 farklı çalışma modu, makinenin yakıt tasarrufunun ve performansının artmasına yardımcı oluyor. Otomatik olarak devreye giren ve ek güç sağlayan Powerboost özelliği de performansı artırıyor.Bunun yanı sıra, Otomatik Stop Sistemi, Emniyetli Tip Yakıt transfer Pompası gibi donanımlar yakıt tasarrufu sağlarken, kullanıcıya da kolaylıklar sunuyor. Geniş görüş açısı, sesli uyarı sistemleri, ROPS ve FOPS gibi donanımlar da makinelerde operatörün güvenliğini artırıyor.

Lastikli yükleyiciler ile üretken ve verimli çalışma imkanı
 HİDROMEK lastikli yükleyiciler; sağladığı yüksek performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenliği gibi özellikleri ile mermer sahalarında üretken ve verimli çalışma imkanı sunuyor. Ağır hizmet tipi yapılarıyla yüksek koparma gücü ve mükemmel kontrol kabiliyetine sahip olan HİDROMEK lastikli yükleyiciler, kesilen mermer bloklarının taşınması ve kamyona yüklenmesi gibi işlemleri rahatlıkla yerine getiriyor.

Hidromek smartlınk ile daha etkili makine kullanımı
Telematik sistem HİDROMEK Smartlink, kullanıcının bilgisayar ve cep telefonu aracılığı ile makinenin konumuna ve teknik bilgilerine kolayca ulaşmasını sağlıyor. Makinenin kullanım süreleri, coğrafi konumu, yakıt tüketim değerleri, bakım zamanları, arıza kodları gibi pek çok verinin internet üzerinden servisi ve müşteri tarafından takibi sağlanıyor. Bu sistem, daha etkili makine ve servis yönetimi sunuyor.