Ka Makina Ceo'su A. Kaan Yakıt: “Müşterilerimizin kalelerini inşa ediyoruz''

Ka Makina Ceo'su A. Kaan Yakıt: “Müşterilerimizin kalelerini inşa ediyoruz''

Ka Makina Ceo'su A. Kaan Yakıt, ''Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi: 'Her fabrika bir kaledir' biz de kendi fabrikamızı bir kale olarak görüp, müşterilerimizin kalelerini inşa ediyoruz'' diyor.


Mermer makineleri üretimi alanında dört yıldır Denizli'de faaliyet gösteren Ka Makina; este makinesi, plaka cila makinesi, plaka ebatlama makinesi, kalibre-polisaj makinesi, trimming-ebatlama hattı, eskitme hattı, bantlı ve normal kafa kesme makineleri, çoklu kesim makinesi, patlatma makinesi, bullnose makinesi, profil makinesi gibi mermer fabrikalarında ihtiyaç duyulabilecek bütün makineleri üretiyor. Üretimlerini,kapalı alanı 1.000 m², açık alanı ise 3.000 m² olan fabrikalarında gerçekleştirdiklerini söyleyen Ka Makina Ceo'su A. Kaan Yakıt, “Makinelerimiz hem mekaniksel hem de otomasyonel mermer üretimi yapan firmaların üretim kapasitesini arttırıyor. Ayrıca zamandan ve maliyetten de tasarruf etmelerini sağlıyor” diyor.


''Denizli'de bir ilki gerçekleştirdik''
Denizli'de este makinesi üretimi yapan tek firma olduklarını ifade eden Kaan Yakıt, “Sektörümüzde este üreticileri tabii ki de mevcut ; fakat Denizli’de bu daha önce denenmedi ve üretilmedi. Biz de este üretimini ilimize ve sektörümüze kazandırmak için bir ilke imza attık. Mermer makineleri üretiminde yeniliklerimizle, mekanik ve otomasyonel değişiklerle kendimizi ön planda tutup, müşterilerin tercih sebebi olmak istiyoruz. Ayrıca kendimizi Ar-Ge alanında geliştirip, yenilikçi makinelerimizle ön planda olmak istiyoruz” diyor.


Her fabrika bir kaledir
''Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi: 'Her fabrika bir kaledir' biz de kendi fabrikamızı bir kale olarak görüp, müşterilerimize kendi kalelerini inşa ediyoruz'' diyen Kaan Yakıt, firma olarak öncelikli hedeflerinin yurt dışında mermer makineleri üreten firmalar arasında yer almak olduğunu belirtiyor.