Ferrari & Cigarini'den MSL Pah ve Profil makinası

İtalyan mühendisler tarafından geliştirilen özel bir sistem ile “çıt”latmadan, çatlatmadan tezgah yapabilmek artık mümkün!

Ferrari & Cigarini'den MSL Pah ve Profil makinası

Özellikle Sinterize seramik, kuvars levha, granit ve mermer üreticilerinin en büyük kabusu olan “Çıt”lama ve çatlaklar artık kabus olmaktan çıktı! Özel bir kesim teknolojisi ile 320 cm genişliğindeki levhaları dahi sorunsuz işleyebilen MSL plaka pah ve profil makinası, büyük ebatlı plakaları işleme konusunda fabrika ve atölyecilerin gözdesi oldu.

Son yıllarda yapı sektöründe moda olan sinterize seramik ve kuvars levhaların örneğin Dekton, Quartz, Laminam, Lapitec, Silestone, Neolith, Ceasarstone, Çimstone, Belenco, Calisco, Coante ve Sadestone gibi markaların levhalarını çalışırken en büyük sorun testerelerin çabuk bitmesi ve malzemeyi iyi kesmemesiydi. Kesim sırasında işlem yapılan plakada “çıtlama” ve “çatlama”lar oluşmakta, yapılan tezgahların profillerinde kötü görünümler ortaya çıkmaktaydı. Sorunu köprükesme ve CNC yatırımı yapmadan ekonomik olarak çözmek ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkartmak için çalışan Ferrari & Cigarini'nin mühendisleri. Köprü kesmesiz çıtlatmadan gönyeleme ve kusursuz tezgah yapma imkanı sunan testeresiz elmas çözümlü 2mm den 3 cm'e kadar çalışma imkanı sunan MSL Pah ve Profil Makinasını geliştirdiler.

Bir elmas takımı ile 5000 metretülden fazla kesim yapılabiliyor!

MSL Pah ve Profil Makinasında Gönye ve profil kesimler elmas ile yapılmaktadır. Bir elmas takım ile 5000 metretülden fazla 45 derece kesim yapma imkanı sunmaktadır. MSL Makinası ile aynı zamanda plaka boyutundaki porselen, seramik, quartz levhalara da profil yapılabilmektedir. İtalyan mühendisler tarafından geliştirilen özel bir teknoloji ile geliştirilen elmas profiller ile düzgün kesmeyen ve çabuk tükenen, körelen testere sorunu çözümlendi. Ferrari & Cigari'nin mühendisleri tarafından geliştirilen MSL Pah ve Profil Makinası başta Amerika, Avrupa, Orta doğu ve Kuzey Afrika'da Fabrika ve atölyeler için çözüm ortağı oldu.

Fotoğraf:

MSL seramik, porselen, Quartz, Granit ve mermer plakalar için pah ve profil makinesi 320 cm genişlikte plakayı işleme imkanı sunuyor.