HİDROMEK en çok ihracat yapan firmalar listesinde!

HİDROMEK en çok ihracat yapan firmalar listesinde!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan ve firmaların ihracat performanslarına göre sıralandığı “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Araştırması” açıklandı. Araştırmaya göre HİDROMEK 2020 verileri ile listede 214. sırada yer alıyor.

HİDROMEK makineleri 100'den fazla ülkede çalışıyor
Dünyada 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, 1999 yılında Tunus’a yaptığı ilk sevkiyat ile başlayan ihracat yolcuğunda yurtdışı satış ağını sürekli genişleterek, bugün 82 ülkede yetkili distribütörü ve dünya çapında toplam 250’nin üzerinde satış ve servis noktası ile yurt dışı faaliyetlerine devam ediyor.
HİDROMEK’in önemli ihracat pazarları arasında İspanya, Fransa, Almanya, Bulgaristan, Polonya, Rusya, Tayland, Filipinler, Japonya, Avustralya, Şili, Cezayir, Tunus, Güney Afrika yer alıyor. İhracat rotasına yakın zamanda Çek Cumhuriyeti, Tayvan, Malta, Guam, Fildişi Sahilleri, Sierra Leone gibi yeni ülkeler de ekleyen HİDROMEK’in iş makineleri, bugün 115 ülkede çalışıyor. Aynı zamanda,ürün gamını genişleterek küresel pazardaki yerini artırmayı hedefleyen HİDROMEK,mevcut pazarlarına yenilerini ekleyerek bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor.

'YellowTable' listesinde 8. sırada
İş makineleri konusunda tüm dünyaya bilgi tedariki sağlayan ve sektöre referans oluşturan basın kuruluşu KHL Group’un hazırladığı, dünyada iş makineleri üreten en büyük firmaların sıralandığı uluslararası 'YellowTable' listesinde 2021 yılında da bulunan HİDROMEK,listede 8’inci yer aldı.