''Müşterilerimize 'değer katan' anlayışla üretim yapıyoruz''

''Müşterilerimize 'değer katan' anlayışla üretim yapıyoruz''

Kromaş Genel Müdürü Tayfun Sığırtmaç Stonetech Dergisi'ne verdiği röportajda, yeni teknolojileri olan VM3200 ürünlerini tanıttı.Makinada sensör teknolojileri, soğuk kaplama, otomatik yağlama gibi son teknolojileri kullandıklarını belirten Sığrtmaç, pazarı daha iyi anlayarak, müşteriye daha yakın çalışarak, onlara ''değer katalım'' anlayışıyla üretim yaptıklarının altını çizdi.

Abrasivin yüzeye verdiği etki daha kaliteli”
Müşterilerine makinelerde nasıl bir aşındırma malzemesi kullanılması gerektiği hakkında da tavsiyelerde bulunan Dr. Tayfun Sığırtmaç, çoğu müşterinin çakıl taşı kullandığını ancak tavsiyelerinin abrasiv kullanmaları yönünde olduğunu söyledi. Abrasivin yüzeye verdiği etkinin daha kaliteli olduğunu belirten Sığırtmaç, bu konuda KROMAŞ'ın geliştirdiği bir teknolojiden bahsederek şunları söyledi: ''Makinelerde çakıl taşı kullanıldığı zaman, makinenin altında aşınma oluyor. Bu da makinenin tabanını delebiliyor. Tekrar kaplanması gerektiği için de ciddi bir maliyet oluşuyor. KROMAŞ olarak son dönemde çakıl taşı kullanan müşterilerimiz için bir inovasyonumuz oldu. Makine tabanına yerleştirdiğimiz sensör sayesinde çakıl taşları veya abrasivler zaman içinde makinenin altını deldiğinde otomatik olarak makine duruyor ve uyarı veriyor. Ayrıca yeni bir hizmetimiz daha var. Müşterilerimizin makinelerine olduğu yerde soğuk kaplama dediğimiz teknolojiyle fabrikalarında kaplama yapabiliyoruz. Böylece müşterilerimizin zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlamış oluyoruz.''

Hayatın her alanındayız”
Son olarak sektörün neden KROMAŞ'ı seçmesi gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Tayfun Sığırtmaç: ''Mermercilerin, sanayici arkadaşlarımızın bizi tercih etmelerinin sebebi müşteri odaklı bir firma olmamız ve bunu sözde değil özde yapmamızdır. Bizden memnun olmayan hiçbir müşterimiz olsun istemiyoruz. Bunun için de gerçekten çok büyük çaba sarf ediyoruz. Çünkü memnun bir sanayici dostumuz, mutlaka bir dostuna bizi tavsiye ediyor. Bu da, bizim en büyük kazancımız'' dedi. Sadece mermer sektöründe değil yüzey işlemlerindeki birçok sektörde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Dr. Tayfun Sığırtmaç, “KROMAŞ olarak hayatın her alanındayız. Temel sloganımız 'Biz makine üretiyoruz ama daha çok insanların hayatına dokunuyoruz '' diyerek sözlerini sonlandırdı.