NMS Makina: “Uzmanlıkla tasarlar, ustalıkla üretiriz”

NMS Makina: “Uzmanlıkla tasarlar, ustalıkla üretiriz”

Gani Öncü tarafından 2004 yılında traverten üretiminin kalbi olan Denizli’nin Honaz ilçesinde kurulan NMS Makina, mermer sektöründe en çok ihtiyaç duyulan silim, cila, kalibre, ebatlama ve trimming makineleri üretmenin yanı sıra müşteri odaklı çözümler sunup, özel üretimler gerçekleştiriyor. Açık ve kapalı alanı toplam 4000 m² olan yeni fabrikalarına taşınma sürecinde olan firma, yakın dönemde fabrika yatırımı konusunda çok daha büyük adımlar atmayı hedeflediklerini belirtiyor.

 

Özel üretim makineler
Mermer ve granit makineleri sektörüne, ileri teknoloji ve kalifiye hizmet anlayışıyla, müşteri odaklı çözümler sunabilmek için kurulan firma, 'Uzmanlıkla tasarlar, ustalıkla üretiriz' mottosu ile sektörde hizmet veriyor. Makine üretiminde önceliklerinin kaliteden ödün vermeden müşterinin ihtiyaçlarını doğru analiz edebilmek olduğunu belirten firma, “NMS Makina'yı sektöründeki diğer firmalardan ayıran en önemli özellik, standart makine üretiminin yanı sıra, müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak özel üretim makineleri de üretebilmek. Böylece müşterilerimize tam olarak istediklerini sunabilme imkanına sahibiz. Bu durum da tercih edilmemizdeki en büyük etkenlerden birisidir.”

 

Bilinçli müşteri portföyü
NMS Makina'ya göre mermer ve granit makineleri sektöründe yaşanan haksız rekabetin en büyük sebebi ise kalite standartları. Kaliteden ödün vermeden en iyisini sunmaya çalışan firmaların yanında, yarı kalitede bir ürünü aynı rakama ve aynı kalitede olduğunu ileri sürerek pazarlayan firmaların olduğunu ve bu durumun sektörde adil olmayan bir rekabet ortamı oluşturduğunu iddia eden NMS Makina, bu durumu bertaraf etmek için de bilinçli müşteri portföyü oluşturma çabası verdiklerini belirtiyor.